Mapa

Srednja ocena

4.42

Komentara 6

Radova 6

ISGRAD Preduzetnik

Babušnica, Živojina Nikolića Brke br.115

PIB 107955035

Datum učlanjenja: 24.01.2015.

Ko smo mi?

Izvodimo sve vrste građevinskih radova, radimo i po sistemu ključ u ruke. Imamo veliki broj referenci iza nas. Proveren kvalitet i brzina izvedenih radva.www.adaptacija-stana.rs

Komentari
Milena, Beograd, 25.12.2017.

Sve je ok

Ocena 4.5
Dušan, Beograd, 04.06.2016.

Човек је поприлично добро одрадио посао, малих замерки увек може да се нађе, али у глобалу сам задовољан. Мало замерам на чистоћи, али то је генерално одлика свих наших мајстора, да за собом почисте само оно најкрупније, а остатак хаоса оставе углавном. Мало не воле ни да заштите околину пре рада, јер их мрзи, али опет кажем - на све смо то навикли, иако би требало мало да се мења тај ''стандард''... Све у свему - ок човек, коректан за сарадњу и испоштовао је договор.

Ocena 3.5
Dragana, Beograd, 09.05.2016.

Zadovoljna sam izvedenim radova Isgrada.Nije savršenstvo ali s obzirom da moje šaroliko dugogodišnje iskustvo sa majstorima Isgrad zauzima visoko mesto. Dopao mi se način rešavanja potencijalnog konfilkta sa zavidnim komšijom oko isotvara.Gde god je mogao da pomogne savetom i slično majstora Slovan je pomogao. Za svaku preporuku je

Ocena 4
Omar, Beograd, 29.10.2015.

Vrlo odgovoran izvodjač sa iskusnim timom radnika. Njegovi saveti u gradnji je dodatna preporuka za buduće investitore

Ocena 4.5
Nada, Beograd, 08.09.2015.

Evo i povratne informacije u vezi sa angažovanjem Slovana Ilića i njegove firme ISGRAD radi sanacije krova u Ulici Kralja Petra... Radnici su bili vredni, radni, marljivi i što je malo neobično za ovaj profil - vrlo pažljivi! Slovan je ispoštovao sve što smo se dogovorili i završio posao onako kako je predviđeno. Ostaje još jedna "sitnica" - da krov na duže staze "drži vodu". Nadam se da hoće :D Još nešto: odnos cena - kvalitet usluga je vrlo dobar. Zato bih ga ponovo angažovala ako budemo nešto radili na fasadi zgrade. Veoma sam zadovoljna kako je protekao naš zajednički poduhvat. Najsrdačniji pozdrav!

Ocena 5
Milan, Lazarevac, 27.04.2015.

Veoma uspešno odrađen posao skidanja starog krovnog pokrivača i postavljanje novog. Vrlo brza i odgovorna ekipa majstora,završava posao u kratkom vremenskom roku,pedantno i jako kvalitetno. Od njih sam dobio i nekoliko korisnih tehničkih saveta, što znači da svoj posao ne obavljaju radi reda već im je u interesu da se iz postojećeg stanja izvuče bolji rezultat. Što se tiče cene smatram da je povoljna i da im je relacija kvalitet - cena jako dobro izbalansirana. Od mene najbolja preporuka za ISGRAD.

Ocena 5