Mapa

Srednja ocena

3.88

Komentara 4

Radova 4

TRENDY SOLUTION DOO

Sefkerin, Narodni front br.148

PIB 106908297

Datum učlanjenja: 01.04.2014.

Ko smo mi?

Trendy Solution d.o.o. se bavi izvođenjem svih vrsta radova na visokim i nepristupačnim mestima. Ne postoji mesto gde naši stručni saradnici nisu u mogućnosti da obavljaju kvalitetan posao za Vas. Zaposlena lica koja bi bila angažovana radi realizacije Vaših poslovnih potreba, poseduju sertifikate o stručnoj obučenosti u oblasti visinskih radova na užetu industrijskom tehnikom, lekarska uverenja o redovnim zdravstvenim pregledima, kao i akt o proceni rizika svakog radnog mesta.Visinski radovi na užetu su naša specijalnost.Za Vaše potrebe nebo je granica. USLUGE Montaža reklama (megabordova, reklamnih ceradnih platna, meševa..); Lepljenje reklama; Pranje i održavanje staklenih površina i fasada; Farbanje stambenih i poslovnih objekata, silosa, konstrukcija, krovova itd.; Antikorozivna i vatrostalna zaštita; Montaža demit fasada; Reparacija krovova (crepova, dilatacija..); Zimski radovi; Montaža i reparacija oluka i okapnica; Čišćenje oluka; Sanacije oštećenih delova fasade; Hidroizolacija zidova, krovova...na stambenim i poslovnim objektima; Montaža i demontaža konstrukcija fasadnih elemenata itd.; Snimanje i inspekcija nepristupačnih objekata; Rekonstrukcija dimnjaka; Zaštita od ptica; Montaža odvoda za klima uređaje; Hidroizolacija terasa i ravnih krovova; Rad na verskim objektima; Čišćenje snega i leda sa krovova i fasada; Skidanje ledenica tehnikom industrijskog užeta; Postavljanje grejača oluka; Montaža Božićno-Novogodišnje rasvete... Ukoliko imate zahtev koji nije naveden, osećajte se slobodnim da nas kontaktirate!

Komentari
Ana, Novi Beograd, 28.12.2015.

Majstor je dosao jedan dan nakon kontakta preko sajta video u cemu je problem, procenio radove i cenu i vec nakon dva- tri dana je dosao i za par sati zavrsio sve po dogovoru i u okviru dogovorenog budzeta. Za sada smo veoma zadovoljni, on je naravno ostavio kontakt za slucaj da bilo cime nismo zadovoljni, ali s obzirom da se radilo o opravci na krovu zgrade, mi za sada ne znamo sa sigurnoscu da li je sve kako treba i kako izgleda, a to cemo prilikom prvih padavina moci da potvrdimo. U ovoj fazi je sve bilo korektno i po dogovoriu. Preporuke svakako. Pozdrav.

Ocena 4
Branislava, Beograd, 14.12.2015.

Nisu ispoštovali dogovor da urade popravke ukoliko se pokaže da su potrebne, odnosno da nisu sve dobro uradili prvi put. Nisu se odazvali ni posle 8 meseci i nekoliko poziva sa reklamacijama.

Ocena 2
Bojan, Beograd, 15.09.2015.

Obzirom da je problem koji smo imali bio prokisnjavanje krova, tesko je odrediti kvalitet usluge dok ne prodje odredjeni period, sa malo obilnijim padavinama. Za sada je iskustvo kako sa tender5 tako i sa odabranim izvodjacem radova na visokom nivou. Pozdrav

Ocena 4.5
Mirjana, Beograd, 04.06.2015.

Radjena je popravka limenog krova, tj. hidroizolacija spojeva, oko dimnjaka i cevi za ventilaciju. Kada padne jaka kisa, moze se proveriti kvalitet radova tj. da li ce biti prokisnjavanja. Nisam upoznata s kvalitetom upotrebljenog materijala, ali mi je data garancija od 2 godine i receno mi je da cu biti mirna bar 5 godina.

Ocena 5